OG-drycken sen 1951
Suktad sen way back
Det hela började när Anker Pallesen, en dansk kille med visioner (och förmodligen rätt bra smak) skapade magi i köket på bara tre ingredienser. Sen dess har vi kört på det enkla, men sjukt effektiva receptet: mjölk, kakao och socker som tillsammans skapar riktig, krämig Pucko chokladmjölk. Mjölken levereras färsk direkt från gården, sockret kommer från antingen Danmark eller Tyskland, och kakaon är den bästa Rainforest Alliance-certifierade kakaon från västra Afrika.

Den legendariska chokladmjölken
1951 kom Pucko och förändrade allt. Samma år rullade världens första kommersiella dator ut – en riktig jätte på hjul. Den har krympt sen dess, tack och lov. Men Pucko? Den har aldrig behövt växa eller ändra sig. En riktig ikon vet att stå stadigt och leverera magi i varje klunk. Så enkelt är det. <3
Puckos historia

Vår ohemlighet
Vid exakt rätt temperatur karamelliseras sockret – det är då magin sker.
Läs om vår hemlighet

FAQ om Pucko
Var produceras Pucko? När grundades det? Varför smakar det så gott? Så många frågor! Ta en titt, vi svarar på allt.
FAQ OM Pucko

Rainforest Alliance Certificerad
Läs mer om vår hållbara Rainforest Alliance Certificerade kakao
Läs mer

Återvinn gärna!
Även om Pucko flaskor och burkar är snygga så är de inte snygga när de skräpar ner på gatan eller i naturen.
Hur återvinner man?
